‘Bestemming Benelux!’: Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2010

De bezoekers van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2010 kunnen weer volop genieten van het nieuwste aanbod kampeerauto’s, caravans en toebehoren. Bovendien kunnen zij op de komende editie meer dan ooit voorproeven van gevarieerde vakantiebestemmingen.

Met het speciale thema ‘Bestemming Benelux’ wordt ingezoomd op de uitgebreide mogelijkheden van een verblijf in België, Nederland en Luxemburg. De drie landen nemen elk met een eigen Paviljoen een prominente plaats in op de beurs, die van vrijdag 22 tot en met dinsdag 26 oktober 2010 wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Aanbieders van toeristische bestemmingen in deze drie landen wordt hiermee de mogelijkheid geboden om waardevolle één op één contacten te hebben met een kapitaalkrachtige en reislustige doelgroep.

Beursorganisator VNU Exhibitions onderkent met het beursthema de trend van dichtbij vakanties zoals die al enkele jaren tot uiting komt. Het ziet ernaar uit dat dit ook komend jaar weer het geval zal zijn. De Benelux is een uitermate geliefde bestemming van Nederlanders die er met de kampeerauto of caravan op uit trekken. De toeristische ondernemingen en belangenorganisaties krijgen de kans om de troeven en de enorme variatie aan mogelijkheden voor een korte, of langere, vakantie onder de aandacht te brengen van zeer geïnteresseerde bezoekers.

Perfecte match
Want behalve op de Benelux zet de beursorganisatie de schijnwerpers op de vijftig plussers, de ‘empty nesters’, traditioneel de grootste bezoekersgroep van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. De exposanten op de drie Paviljoens vormen een perfecte match met deze ervaren kampeerders die over tijd en geld beschikken om er vooral in het voor- en naseizoen vaak op uit te trekken, vooral naar de onder deze groep zeer populaire bestemmingen België, Nederland en Luxemburg.

All-inclusive deelname
Gespecialiseerde exposanten uit deze landen kunnen via een persoonlijke presentatie actuele informatie aanbieden over uiteenlopende bestemmingen in de Benelux die zowel de actieve als de in cultuur geïnteresseerde kampeerders zullen aanspreken, met veel aandacht voor natuur, sport en attracties. Voor een culinaire omlijsting kunnen ook aanbieders van typische streekproducten hun aanbod laten proeven en verkopen. VNU Exhibitions heeft voor geïnteresseerde partijen all-inclusive deelnamemogelijkheden.

Voor meer informatie over deelname aan Bestemming Benelux kijk op: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl/benelux

Plaats een reactie