Beste Koop voor je kind, nieuw magazine van de Consumentenbond

Met trots introduceert de Consumentenbond ‘Beste Koop voor je kind’: hét objectieve magazine voor jonge gezinnen, dat vanaf dinsdag 19 februari 2013 in de winkel ligt.

Het tijdschrift staat bomvol nuttige informatie – vrij van advertenties – die elke (aanstaande) ouder moet weten. Met de gids op schoot vind je als ouder van jonge kinderen snel de weg naar het juiste product voor jouw kind én kun je, op de koop toe, ook nog vele euro’s besparen.

Tijdens de 9 maandenbeurs, die vanaf woensdag 20 februari 2013 plaats vindt in de RAI in Amsterdam, is het magazine tegen een speciale beursprijs verkrijgbaar (hal 9 stand 106).

Beste koop voor je kind, ConsumentenbondDe eerlijkste special voor jonge ouders
Als er een kindje op komst is, beland je in een heel nieuwe wereld waar je steeds weer voor lastige keuzes komt te staan. Het is fijn te weten dat een betrouwbare partner als de Consumentenbond je daarin de weg kan wijzen.

Beste Koop voor je kind kijkt prettig-kritisch naar de producten die je als jong gezin nodig hebt om je nieuwe leven in te richten; van autozitjes, kinderwagens en babyfoons, tot keukenapparaten, wasdrogers, (gezins)auto’ s, luiers, voeding en speelgoed.

Verder besteedt het magazine veel aandacht aan de veiligheid van producten en prijs-kwaliteitvergelijkingen, maar ook de befaamde ‘Beste Koop’ producttesten en doe-het-zelf-tips zullen niet ontbreken.
Kortom, 116 pagina’s vol tips en informatie voor iedereen met opgroeiende kinderen.

In het eerste nummer o.a.:
· 60 Kinderwagens in de testrit
· De luiertest; welke biedt de beste prijs-kwaliteit?
· Autostoeltjes test: ‘achteruit’ is veel veiliger!
· Wat stoppen fabrikanten in babymelk?
· Zonnebrillen voor kids; nodig of niet?
· Uitkomst oppas-enquête: opa’s en oma’s vinden oppassen best vermoeiend
· Luizenadvies: kammen, kammen en nog eens kammen

Verkrijbaar
Het magazine ligt vanaf dinsdag 19 februari 2013 in de winkel tegen de speciale introductieprijs van € 3,95. Beste Koop voor je kind verschijnt twee maal per jaar, is verkrijgbaar in de losse verkoop en vanaf 19 februari ook via de webwinkel van de Consumentenbond, www.consumentenbond.nl/kind.

Plaats een reactie