Benefietconcert groot succes

Afgelopen zaterdag, 8 mei 2010, heeft in Grand Café Prachtig onder de Erasmusbrug in Rotterdam een groot benefietconcert plaatsgevonden. Rev ’n Ros, bekend van X-factor, Edwin Monteyn, Ray Martin, Reddish en Unlimited Edition zorgden allemaal belangeloos voor een prachtig optreden deze avond, welke door het publiek zeer gewaardeerd werd. De opbrengst van het concert is bestemd voor het werk van STOPhersentumoren.nl.

Deze stichting is het enige fonds in Nederland wat 100% investeert in genezing en preventie van primaire hersentumoren. Dagelijks sterven in Nederland vier mensen aan hersenkanker waarbij opvallend veel jonge mensen en kinderen.

Het genezingspercentage van 0,3% maakt dat hersenkanker behoort tot een van de gevaarlijkste kankersoorten die je kunt krijgen. De organisatoren, allen deelnemers van het evenement Steppen Tegen Kanker, waren zeer blij met de opkomst en het bedrag van bijna 2250 euro welke ze aan het eind van de avond konden geven aan de voorzitter van de kankerbestrijdingstichting.

Voor meer informatie over het goede doel: www.STOPhersentumoren.nl

Plaats een reactie