Bedrijfsarts op het web

SVServicecenter uit Woerden brengt vanaf heden als eerste arbodienst deze online service. SVServicecenter innoveert met deze digitale verzuimconsulten en biedt hiermee zowel werkgever als werknemer meerdere voordelen.

Met Bedrijfsarts op het web kan met enkele muisklikken een afspraak worden gemaakt met de bedrijfsarts. Na het arrangeren van de afspraak is een face-to-face gesprek via het web een logisch en voor de werknemer comfortabel vervolg. De bedrijfsarts wordt als het ware in huis gehaald. Met deze methode is het voor de werkgever gemakkelijker spoedcontroles uit te laten voeren zonder dat dit een kostbare aangelegenheid wordt.

Roland Bruinier van SVServicecenter vertelt enthousiast: “Onze dienst is voor zowel werkgever als werknemer interessant. Voor beide partijen is het contact vanwege het face-to-face gesprek directer dan via de telefoon. Daarbij vindt de uitwisseling van informatie sneller plaats en de werknemer verblijft in de vertrouwde omgeving vanuit huis of op kantoor. Wij hebben geconcludeerd dat met onze methode op reistijd, telefoon- en reiskosten enorm kan worden bespaard.”

Bedrijfsarts op het web van SVServicecenter houdt in combinatie met het verzuimbegeleidingsprogramma SVS-ONLINE grip op het totale verzuimtraject. Het werkt snel en simpel en is bewezen effectiever. SVServicecenter is een samenwerkingsverband van Stichting Arbozorg Branches (SAB), Stichting Casemanagement en Re-Integratie Nederland (CARE) en Stichting Groothandel Servicecenter Arbo (GSA).

Uitgebreide informatie over deze nieuwe online service is te vinden op www.bedrijfsartsophetweb.nl.

Plaats een reactie