Bavaria 0.0% Lemon nieuwe variant alcoholvrij bier

Bavaria introduceert vanaf deze week een nieuwe variant in de reeks alcoholvrije bieren: Bavaria 0.0% Lemon. Hiermee voegt Bavaria, na Bavaria 0.0% Wit en Bavaria 0.0% Rosé, een zomers alternatief toe aan de succesreeks.

Bavaria 0.0% Lemon is een verfrissend bier met een twist van lemon, zonder alcohol. De zomerse dorstlesser wordt gebrouwen met natuurlijk mineraalwater uit eigen bron en heeft een frisse smaak van citrusvruchten. Bavaria 0.0% Lemon heeft een laag calorische waarde, met slechts 30 kcal per 100 ml.

Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht toe: “Met Bavaria 0.0% Lemon bieden we de echte smaakbeleving van bier, voor ieder moment van de dag. Met de introductie van het eerste alcoholvrije witbier in 2010 en Bavaria 0.0% Rosé in 2011 heeft Bavaria de alcoholvrij categorie weer nieuw leven in geblazen. Deze producten zorgden ervoor dat het volume van de alcoholvrij categorie met meer dan 40% groeide. Bovenop de 700.000 kopers van alcoholvrij bier zijn er sindsdien bovendien ruim 400.000 nieuwe kopers bijgekomen. Naast het aantrekken van meer nieuwe kopers voor het alcoholvrij segment gaan we ons met deze nieuwe variant ook richten op een uitbreiding van de momenten waarop het product gebruikt kan worden”.

Bavaria kreeg eerder al de Food Top Award en een Wheel of Retail toegekend voor de introductie van Bavaria 0.0% Wit. Daarnaast kwam het alcoholvrij witbier van Bavaria, samen met het reguliere alcoholvrij bier, als beste uit de bus bij een blinde smaaktest. Bavaria 0.0% Lemon is vanaf deze week te vinden in de supermarkt en is verkrijgbaar in een sixpack blik en sixpack fles. De introductie zal ondersteund worden met grootschalige sample acties, activaties en een media campagne.

Plaats een reactie