Basisschool zorgt voor primeur met digitaal schoolplein

De Juliana van Stolbergschool in Hoogeveen stelt op hedendaagse wijze als eerste in het onderwijs haar volledige staf individueel aan u voor op een digitaal schoolplein. De directeur en initiatiefneemster, Sandra van Iterson, hecht er grote waarde aan om u op een moderne wijze kennis te laten maken met alle medewerkers van haar basisschool. Wie zijn de mensen op de Juliana van Stolbergschool die de kinderen dagelijks laten stralen? Vanaf nu kunt u alle leden van het trotse team leren kennen op www.theprideofjuul.nl.

De eerste pilot aflevering van het Juul Nieuws.

“Op onze buurtschool werken enthousiaste en gedreven collega’s die zich elke dag opnieuw inzetten voor het versterken van de band tussen staf, leerlingen en ouders. Ik vind het heel belangrijk te benadrukken wie ‘de juf of meester’ is, die steeds weer het beste uit de kinderen naar boven haalt, samen met het kind naar de mogelijkheden kijkt en zo de kinderen voorbereidt op zijn / haar verdere leven.

Middels dit ‘digitale schoolplein’ willen wij onze onderwijswaarden verder naar buiten dragen, dan binnen de school alleen. Ik hoop met onze openheid andere scholen ook te stimuleren hun kracht en trots te tonen”.

Samen met het bedrijf theprideof.nl, hebben wij dit initiatief vorm kunnen geven. Wij stellen ons niet alleen voor, maar geven ook gelegenheid aan iedereen met belangstelling om zijn of haar eigen reactie, commentaar, een leuk verhaal of ervaring toe te voegen. Met alle gezamenlijke en enthousiaste bijdragen wordt de school een toegankelijk en hedendaags centrum voor allen die zich er mee verbonden voelen.