Backstage winterwandeling in Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen organiseert in december en januari elke zondag een sfeervolle winterwandeling. Daarbij komen bezoekers van a(ntilope) tot z(ebra) te weten hoe de dieren op de Afrikaanse savanne de typisch Hollandse winter trotseren. Onder meer leeuwen en luipaarden blijken namelijk bijzonder goed in staat om te overwinteren in Nederland.

Afrikaanse dieren zijn van origine gewend aan het warme, zonovergoten klimaat op de savanne. Hoe trotseren de Afrikaanse dieren van Safaripark Beekse Bergen dan de Hollandse winter? De winterwandelingen in het Afrikaanse wildlife park geeft bezoekers de unieke kans om dat te ontdekken. De rangers vertellen alle ins en outs over de verschillende voorzorgsmaatregelen die de dieren, maar ook het safaripark treffen om de Afrikaanse dieren de soms koude winter en sneeuwbuien probleemloos ‘te laten doorstaan’.

Achter de schermen

De winterwandelaars mogen een kijkje nemen achter de schermen in de olifantenstal en in de voederkeuken van Safaripark Beekse Bergen. De anderhalf uur durende wandeling vindt elke zondag in december (m.u.v. Tweede Kerstdag) en januari plaats om 11.00 en 13.30 uur. Deelname aan de wandeling kost € 3 per persoon naast de speciale winterentreeprijs.

Reserveren is gewenst en kan via www.safaripark.nl/winterwandeling.

Plaats een reactie