Ambassadrice Babette van Veen ontvangt cheque van BungalowS.nl

0
667

Woensdag 2 juni ontving ambassadrice Babette van Veen namens de Guusje Nederhorst Foundation een cheque ter waarde van € 12.504,-. Zij kreeg deze cheque bij ’t Kabouterhuis in Amsterdam, uit handen van Ed Trentelman van BungalowS.nl

BungalowS.nl is aanbieder van bungalowvakanties. “Wij steunen met veel enthousiasme deze stichting die zich richt op kinderen in Nederland die om welke reden dan ook geen onbezorgde, gelukkige kindertijd hebben”, aldus woordvoerder Trentelman. “Het bedrag is in een jaar tijd bij elkaar gespaard met de opbrengst van de verhuur van vakanties in een speciaal ingerichte kindervilla op VakantiePark Aquadelta in Bruinisse. De kindervilla, voorzien van de nieuwste snufjes, is een toonbeeld van hoe een bungalow er voor gezinnen met jonge kinderen uit zou moeten zien. VakantiePark Aquadelta, Wij Jonge Ouders, Prénatal, Philips AVENT en Life Time werkten belangeloos met ons mee aan dit initiatief.

Tovertuin in ‘t Kabouterhuis
De cheque gebruikt de Guusje Nederhorst Foundation voor de ontwikkeling van een Tovertuin in ’t Kabouterhuis in Amsterdam Zuid-Oost. De Guusje Nederhorst Foundation tovert de leefomgeving van jonge kinderen om van sobere, kille en soms troosteloze locaties naar vrolijke Woezel en Pip Tovertuinen, zodat ze een plezierigere en kleurrijkere woon- en speelomgeving krijgen. ’t Kabouterhuis is een gespecialiseerd behandelinstituut voor kinderen tot 8 jaar met (ernstige) gedragsproblematiek en/of complexe ontwikkelingsproblematiek. Er komen kinderen die onder de armoedegrens of in kansarme gezinnen leven.

Medewerkers helpen mee
De Tovertuin wordt deze zomer gerealiseerd mét de hulp van medewerkers van BungalowS.nl en zustersite Weekendjeweg.nl. Trentelman legt uit: “een cheque overhandigen aan een goed doel is altijd fantastisch, maar daar blijft het wat ons betreft niet bij. We hebben alle medewerkers opgeroepen om zelf ook een steentje bij te dragen aan het Tovertuin project: schilderen, meubels in elkaar zetten of schoonmaken. Door onze medewerkers is erg enthousiast gereageerd om vrijwillig mee te helpen aan dit project. Deze zomer zullen we samen met de Guusje Nederhorst Foundation zorgen voor een prachtige Tovertuin in ’t Kabouterhuis dat er nu nog erg sober uit ziet.