Avontuurlijk op vakantie met The Iceman

Voor een geweldige ervaring in de Spaanse Pyreneeën ga je op pad met Wim Hof! Zeven dagen lang geheel verzorgd met elke dag de mogelijkheid om op actie te gaan. Zeven dagen lang begeef je je in de prachtige, rotsachtige natuur van de Spaanse Pyreneeën onder leiding van de Iceman.

Tijdens de beklimming van de Monte Perdido maak je kennis met de Wim Hof methode, waardoor je tijdens de verschillende, uitdagende en adrenaline verhogende activiteiten meer uit jezelf weet te halen dan je ooit dacht.

De zevendaagse reis in de Spaanse Pyreneeën toont je de woeste, maar prachtige berg Monte Perdido. Klimmend zul je door de omgeving heen trekken zoals die de afgelopen miljoenen jaren is gevormd door de krachten van de natuur. Naast het klimmen sta je voor andere uitdagingen als canyoning en puenting. Bij canyoning loop, zwem, klim, glijd, spring of abseil je door een van de Spaanse kloven.

Deze ‘barrancos’ zijn uitgesleten door wind en water en bieden je een schouwspel van kleuren en indrukwekkende rotsformaties. Je kunt niet alleen dóór de kloven, maar er ook overheen. Dat is waar puenting plaatsvindt, op een brug. Twee touwen worden tien meter uit elkaar bevestigd aan een brug. Deze twee touwen komen na 25 meter samen en worden aan de andere kant van de brug bevestigd aan een persoon. Zodra alles dubbel gecheckt is, komt de opgeklopte adrenaline in je lichaam tot een explosie als je van de brug afspringt en in de breedte van de ene naar de andere kant slingert.

Dit is een reis maar tegelijkertijd scholing waarin uithoudingsvermogen en kennis in de natuur worden ontwikkeld. De innerlijke natuur (zenuwstelsel, immuunsysteem, cardio vasculaire syteem en geest) worden hier in de ervaring van de natuur gespiegeld. De diepte van de menselijke natuur in de harde natuur worden bewust en diep ervaren, die interactie is van belang om zijn eigen natuur te beseffen waarin intuïtie en instinct ontwikkeld worden. De natuur kent zijn eigen wetten die helder en duidelijk zijn, deze komen vanzelf aan de orde. Het beklimmen van de Monte Perdido in de Spaanse Pyreneeën is een geweldige uitdaging!

Meer informatie
www.innerfire.nl/zomerreis
www.hofoutdoor.nl/links/Fotoboek1.html
www.facebook.com/media/set/?set=a.433269216626.234987.563856626

Wim Hof, de Iceman
Wim Hof, The Iceman, compilatie 2011

Plaats een reactie