AvantGarde opent Stylingstore

Van 28 augustus tot 26 september heeft AvantGarde haar eigen Stylingstore. De winkel in het stijlvolle Musiskwartier in Arnhem, ademt een maandlang AvantGarde. Dat wil zeggen pure fashion van Nederlandse makelij.

Zo heeft fashion illustrator Piet Paris een overzichtstentoonstelling met onder meer illustraties die hij voor AvantGarde heeft gemaakt, zijn er modeshows van Michael Barnaart van Bergen en Sepher Magshoudi, exposities van Janice en Said Marouf, en van aanstormend fashion design talent: Eunbi Kim en Kirsten Enkelmann.

Verder kunnen bezoekers aan AvantGarde’s Stylingstore terecht voor styling- en interieuradvies. Plus er kan deelgenomen worden aan verschillende workshops waaronder de workshop modeontwerpen onder leiding van Tessa Koops – jassenontwerpster onder de naam Daite – en Dimitri Krul. Jeroen van de Mast zal verscheidene dagen aanwezig zijn om potentiële fashionmodels te scouten.

Kortom, in AvantGarde’s Stylingstore wordt fashion beleefd en bedreven. De activiteiten vinden op verschillende zaterdagen, koopzondagen en -avonden plaats.

Voor het meest recente activiteitenschema: www.avantgarde.nl

Plaats een reactie