AstraZeneca brengt pensioen onder bij Nationale-Nederlanden

AstraZeneca Nederland, de Nederlandse vestiging van één van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld, brengt per 1 januari 2011 haar collectieve pensioenregelingen onder bij Nationale-Nederlanden Corporate Clients. Het gaat hierbij om het pensioen van de ruim 300 huidige en 600 voormalige medewerkers.

Het afgelopen half jaar heeft AstraZeneca, bijgestaan door adviesbureau Mercer, een selectie uitgevoerd welke verzekeraar de pensioenaanspraken van de farmaceut kan verzekeren. De voorkeur voor Nationale-Nederlanden Corporate Clients is gebaseerd op de wens voor een sterke en heldere pensioencommunicatie, het gedegen beleggingsbeleid dat aansluit op de eisen van deze tijd, en de prijs kwaliteitverhouding.

Over NN Corporate Clients
De Business Unit NN Corporate Clients (NNCC) biedt maatwerkoplossingen op pensioengebied aan Corporates, pensioenfondsen en hun werknemers. Nationale-Nederlanden is als pensioenverzekeraar marktleider in Nederland. NNCC is een netwerk dat via meerdere labels de Pensioenmarkt bedient. NNCC verzekert 140 Corporates en 80 pensioenfondsen en beheert het pensioen van 800.000 werknemers. Het label AZL beheert 60 pensioenfondsen en 550.000 deelnemers.

Over Nationale-Nederlanden
Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. Met deskundige medewerkers, goede producten en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is Nationale-Nederlanden al 165 jaar actief in verzekeren. Wat er ook gebeurt, Nationale-Nederlanden zet zich dagelijks in om de beste oplossingen te bieden voor haar klanten.

AstraZeneca
AstraZeneca Nederland maakt deel uit van één van de grootste farmaceutische bedrijven in de wereld met een omzet van $ 33 miljard in 2009. AstraZeneca houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, productie en marketing van receptgeneesmiddelen en het leveren van services in de gezondheidszorg.

Plaats een reactie