AquaFun Sportiom wil met subtropisch bad ‘zwembad van het jaar’ worden

AquaFun Sportiom, het subtropische zwembad van Sportiom, is genomineerd voor de titel ‘Zwembad van het Jaar 2010’. Om deze titel te winnen, moeten zoveel mogelijk kinderen en volwassenen hun stem uitbrengen op Sportiom via www.zwembadvanhetjaar.nl. Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een all inclusive reis voor twee personen naar het grootste zwembad ter wereld. Eerder gooide Sportiom hoge ogen in de zwembadtests van Kampioen en KidsWeek.

Het leuke van de verkiezing is dat alle zwembaden evenveel kans maken. De verkiezing gaat namelijk om de waardering van de bezoekers van het zwembad. Bij het uitbrengen van een stem wordt een waarderingscijfer gevraagd voor prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en hygiëne. Per provincie dingt vervolgens het zwembad met de hoogste gemiddelde score mee naar de titel ‘Zwembad van het Jaar’. Het winnende zwembad wint onder meer ‘Het Gouden Startblok’ en een zwemclinic van een oud-topzwemmer.

Tot en met 8 december stemmen
Er kan tot en met 8 december via www.zwembadvanhetjaar.nl op Sportiom worden gestemd. Op 17 december worden het winnende zwembad en de winnaar van de reis bekend gemaakt. De verkiezing van ‘Zwembad van het Jaar’ is een initiatief van Ikzwem.nl in samenwerking met onder andere NPZ|NRZ, RECRON, KNZB, Buurtlink.nl en Vote Company.

Plaats een reactie