App de Vakantiedokter voor medische vragen

De zomervakantie staat voor de deur en Nederland zoekt massaal de zon op in het buitenland. Voorafgaand of tijdens uw vakantie kunnen vragen ontstaan over uw gezondheid of medische zorg in het buitenland.

App de Vakantiedokter
Daarom introduceert Zilveren Kruis ‘App de Vakantiedokter‘; een handige app waarmee u vanaf uw vakantieadres direct kunt overleggen met een medisch expert.

Foto App-en
Twijfelt u of u naar een arts of ziekenhuis moet gaan? Heeft u een onschuldige muggenbeet of toch een beet van een teek? U kunt altijd overleggen met een medisch expert in uw eigen taal en zelfs een foto meesturen. Want aan de telefoon is het vaak lastig uit te leggen hoe bijvoorbeeld een insectenbeet eruit ziet. Krijgt u een recept in de taal van uw vakantieland? App de Vakantiedokter kan u precies vertellen wat er staat. En in spoedgevallen is het noodnummer van de alarmcentrale altijd direct via de app beschikbaar.

Tips en advies
Ook voorafgaand aan uw vakantie krijgt u via deze alles-in-1 service tips en advies. Bijvoorbeeld over gezondheidsrisico’s en over vaccinaties die nodig zijn voor uw bestemming. Uit onderzoek van Gezondopreis.nl blijkt namelijk dat bijna een half miljoen Nederlanders op reis gaat naar landen waar gezondheidsrisico’s voorkomen (zoals Turkije, Egypte, Kroatië, en Marokko) maar zich niet laat vaccineren. Met App de Vakantiedokter staan wij u met raad en daad bij en kunt u met een gerust gevoel op reis.

App de Vakantiedokter is te downloaden via Appdevakantiedokter.nl. De app is beschikbaar voor Android en iPhone. Na het downloaden beantwoordt u enkele vragen over uw vakantie. Met deze informatie kan de app dan specifieke tips geven over uw bestemming. En mocht het onverhoopt nodig zijn, dan krijgt u snel en adequaat advies bij medische vragen op de vakantiebestemming zelf.

Plaats een reactie