Annemarie Postma en Marion Pauw nieuwe ambassadeurs Stichting Hulphond

Schrijfsters Annemarie Postma en Marion Pauw treden vanaf 10 april op als nieuwe ambassadeurs voor Stichting Hulphond. Annemarie en Marion zullen werken met de Stichting om de organisatie meer bekendheid te geven en haar strategische doelen te bereiken.

Stichting Hulphond is ontzettend blij om Annemarie en Marion als nieuwe ambassadeurs te verwelkomen. Beide dames zijn sterk en daadkrachtig en geloven net als Stichting Hulphond dat iedereen de kans moet krijgen om binnen de mogelijkheden zijn volledige potentie te realiseren. Behoudens politieke ontwikkelingen zullen Annemarie en Marion op 10 april worden voorgesteld door journalist en Stichting Hulphond ambassadeur Frits Wester.

Veel bekende Nederlanders en mensen uit het bedrijfsleven zullen hierbij aanwezig op het hoofdkantoor van de Stichting in Herpen. Tijdens het programma zullen diverse trainers demonstraties geven met hulphonden in opleiding. Er zullen diverse cliënten aanwezig zijn met hun hulphond als ook gastgezinnen met hun nog jonge pup.

Achtergrond Stichting Hulphond
Stichting Hulphond leidt sinds 1984 jaar hulphonden op voor mensen met een lichamelijke of auditieve beperking of epilepsie. Het doel is om zo hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten en op die manier ook een (re-)integratie in de samenleving te bevorderen. De Stichting Hulphond is van mening dat er geen financiële drempels mogen bestaan voor de aanvragers van een hulphond. Hulphonden worden kosteloos ter beschikking gesteld. Bovendien, sinds het begin van de huidige financiële crisis zijn donaties aan de Stichting teruggelopen. Het resultaat is een gebrek aan financiële middelen.

Marion Pauw
Marion Pauw (1973) werd geboren op Tasmanië en emigreerde als kind naar Nederland. Ze studeerde communicatie en werkte daarna voor verschillende reclamebureaus. Marion vestigde ze zich op Cura(cc)ao, waar ze als freelance journalist en als columnist werkte. Ook schreef ze er haar eerste thriller, Villa Serena. In 2005 vertrok Marion naar Aruba waar ontstond het idee voor haar tweede thriller Drift. Twee jaar later verhuisde ze naar Amsterdam en schreef haar derde boek, Daglicht. Het boek werd bekroond met de Gouden Strop 2009, prijs voor de beste Nederlandstalige spannende roman. Marion publiceerde haar vierde boek, Zondaarskind, in 2009. Marion is thans te zien in het blad Linda (februari editie)middels een fotoshoot met Jeroen van Koningsbrugge.

Annemarie Postma
Annemarie Postma (1969) studeerde rechten en was het eerste Europese fotomodel met een handicap. Nadat ze in 1995 voor Playboy poseerde, werd ze een veel gevraagde gast in talkshows in binnen- en buitenland. In 1995 verscheen haar eerste boek: Ik hou van mij. Daarna volgden vele titels, zoals Liefde maken, Het lichaam is perfect, Hartsverstand, The deeper secret en Ziels Eigenwijs. De laatste twee boeken zijn inmiddels in vele talen wereldwijd verschenen. Annemarie werd daarnaast bekend door haar jarenlange columns in het AD en als side-kick bij Knevel en Van den Brink. In mei 2010 verschijnt haar nieuwste boek Ziels Gezond.

Plaats een reactie