Angst beperkt vrouwen in hun zakelijke groei

0
927

Vrouwelijke rolmodellen lopen vaak niet te koop met hun kwaliteiten. Vrouwen hebben het zelden over hun successen en kwaliteiten, terwijl hun mannelijke collega’s dat wel doen.

Ze laten zich afleiden door externe of interne factoren die hen weerhouden van persoonlijke groei en succes. Zo is de interne factor angst een van de voornaamste redenen dat vrouwen hun doelen niet bereiken.

Download gratis inkijkexemplaar: De beste versie van jezelf!

‘Wanneer je bang bent een order niet binnen te kunnen slepen, verlam je jezelf in plaats van lef te tonen in een verkoopgesprek,’ vertelt veranderexpert Miranda Kampers in het nieuwe boek ‘De beste versie van jezelf!’. ‘Wees bereid te doen wat nodig is en stop met het verzinnen van allerlei excuses.’

De beste versie worden van jezelf, waartoe Miranda vrouwen uitdaagt in het nieuwe boek, is vanuit die optiek best een grote stap om te zetten. Met het boek wil ze vrouwen hun talenten en kracht helpen te ontdekken, zodoende hun ambities waar te kunne maken.

Ambitie & vrouw-zijn
‘Sla niet door in je aanpak, denk niet dat je overeind blijft door een meer mannelijke aanpak te kiezen,’ licht ze verder toe. ‘Ambitie en vrouw-zijn kunnen echt wel samengaan. En dat verwacht de zakenwereld ook. Wees zakelijk, maar blijf dicht bij jezelf.’ Dat klinkt goed, maar in de praktijk blijkt het soms lastig om niet mee te gaan in het beroep dat op je stoerheid wordt gedaan. Je persoonlijke presentatie en stijl vragen daardoor mogelijk om een aanpassing en tegelijkertijd moet je ervoor waken onvoldoende jezelf te zijn.

Met De beste versie van jezelf! laat ze vrouwelijke professionals zien hoe ze in drie stappen tot een sterk eigen merk kunnen komen en zo ook tot meer plezier en energie in het werk. De focus ligt op het afrekenen met onzekerheden en richten op je talenten en waarden. Kampers biedt hiermee handvatten om de eigen opmerkelijke waarde te bepalen en het onderdeel te maken van de persoonlijke strategie. Maar vooral zet ze aan om zelf in actie te komen om de beste versie te worden.

Over Miranda Kampers
Miranda Kampers is expert in het zichtbaar maken van waarden. Met haar bedrijf M8 Communicatie werkt ze aan de groei van mensen en organisaties. Bevlogen laat ze in haar trainingen, workshops en lezingen de energie stromen. Ondernemende mensen die het verschil willen maken krijgt ze vakkundig in beweging. Ze brengt het beste in hen boven en leidt hen naar zichtbaar succes.

Boekgegevens
Auteur: Miranda Kampers
Titel: De beste versie van jezelf! In drie maanden klaar voor je carrièreboost
ISBN: 978 90 5261 886 9
Prijs: € 29,95