Alysis opent Pijncentrum in Kliniek Velp

Met ingang van dinsdag 25 mei aanstaande is alle zorg op het gebied van pijnbestrijding geconcentreerd in Kliniek Velp in een volledig geïntegreerd Pijncentrum. Dit betekent dat de huidige poliklinieken en behandelruimtes Pijnbestrijding in Zevenaar en Rijnstate worden overgeheveld naar Velp.

De Pijngeneeskunde binnen de Alysis Zorggroep staat al jaren zeer hoog aangeschreven in Nederland en daarbuiten. Met de komst van dit ultramoderne Pijncentrum is er eindelijk de huisvesting die bij dit topreferente centrum past.

Patiënten kunnen vanaf 25 mei voor alle behandelingen en zorg op het gebied van pijnbestrijding terecht in Kliniek Velp. Voordeel voor de patiënt is dat zowel de polikliek als de behandelruimtes via één loket op één locatie toegankelijk zijn. Tevens zorgen de (onder andere logistieke) verbeteringen die de komst van het multidisciplinaire Pijncentrum met zich meebrengt, voor een aanzienlijke verkorting van de wachttijden.

Het Pijncentrum richt zich op het onderzoeken en behandelen van patiënten met acute en chronische pijn. Het nieuwe Pijncentrum bevindt zich op de 1e verdieping van Kliniek Velp. Het is een lichte en ruimtelijke afdeling met moderne faciliteiten voor patiënten en medewerkers. De zorg voor pijn bij kankerpatiënten wordt ondergebracht binnen het palliatief centrum in Ziekenhuis Rijnstate.

Pijncentrum
Kliniek Velp
President Kennedylaan 100, Velp
Tel: 088-005 5311

Plaats een reactie