Alles in huis voor je baby

Wist je dat Etos heel veel babyverzorgings-producten en accessoires heeft van het eigen merk? Bij Etos vind je alles wat je tijdens én na je zwangerschap nodig hebt. Van buikbalsem die helpt zwangerschapsstriemen te voorkomen tot een welterustenbadje voor een heerlijk verwenmoment met je baby, waarbij een ontspannende lavendelgeur je baby rustig maakt voor het slapen gaan. Het haar van je baby was je met een zachte anti-klit shampoo en ’s ochtends verfris je het gezichtje met de handige wegwerpwashandjes.

Vrolijke accessoires
Het uitgebreide assortiment van Etos voor je baby is van hoogwaardige kwaliteit voor een lage prijs. Om je baby te troosten of te kalmeren zijn er de verschillende, vrolijk gekleurde fopspenen. Voor de allereerste hapjes is er het kleurrijke peuterbestek om er een heus feestje van te maken. Het bestek heeft gebogen handvaten en antislip, zodat je kleintje zelf kan leren eten. Dat wordt vast een gezellige knoeiboel!

Assortiment
Etos heeft een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten en accessoires voor jou en je baby. Onderstaand een selectie:
– Etos shampoo anti-klit 200 ml. € 1.79
– Etos washandjes wakker worden 20 stuks € 2.09
– Etos welterustenbadje lavendel 200 ml. € 1.99
– Etos lotiondoekjes mild; 2 x 24 stuks mét handige reisbox € 3.49
– Etos billetjescrème 125 gram € 1.99
– Etos dental fopspeen* 0+ zonder ring, 6+ zonder ring, 6+ en 12+ met ring € 2.09
– Etos melkpoedertoren* € 2.29
– Etos peuterbestek* € 2.49
– Etos zuigelingenfles smal 250 ml.* € 2.49
– Etos mama buikbalsem 200 ml. € 4.49

*Alle baby-accessoires zijn BPA-vrij.

Plaats een reactie