Aisha Walles nieuw lid Raad van Toezicht in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis

Per 1 januari 2011 is mevrouw A. (Aisha) Walles (1973) benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis. Zij heeft als belangrijk aandachtsgebied financiën. Door jarenlange ervaring als accountant en in diverse functies binnen het Stork-concern heeft mevrouw Walles veel kennis op financieel gebied. Mevrouw Walles zal deel uitmaken van de Audit Commissie van de Raad van Toezicht.


Mevrouw A. (Aisha) Walles, lid van de Raad van Toezicht van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis

Aisha Walles: “Een functie in een Raad van Toezicht wordt voor mij een nieuwe ervaring en daar kijk ik naar uit! Ik ben overtuigd dat ik op basis van mijn kennis en ervaring een financieel inhoudelijke bijdrage kan leveren aan de toekomst van het SLAZ.”

De samenstelling van de Raad van Toezicht van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis is nu als volgt: F.H. Schreve, voorzitter, mr. M. Holtzer, vice-voorzitter, mr. K.E.J. Dijk, mw. prof. dr. C.A.F.M. Bruijnzeel-Koomen, Y. de Haan en mw. drs. A. Walles.

Stork Technical Services
Mevrouw Walles is sinds 2000 werkzaam bij Stork. Sinds 2009 is zij als Senior Vice President Finance van Stork Technical Services verantwoordelijk voor de vorming en verdere ontwikkeling van deze divisie in het algemeen en de financiële functie in het bijzonder. Stork Technical Services is een internationale serviceverlener op het gebied van ‘Asset Integrity Management’ in de chemie, olie&gas- en energie-industrie. Mevrouw Walles behaalde in 1999 haar postdocoraal Accountancy (RA) en rondde in 2003 een postdoctorale opleiding tot Controller (RC) af.

Plaats een reactie