ADRZ neemt je gehoor serieus

Van zaterdag 9 april t/m zaterdag 16 april 2011 is de jaarlijkse Week van het Oor. Onder de algemene noemer “Neem je gehoor serieus” vragen patiëntenverenigingen, belangenorganisaties, informatiecentra, audiciens, kno-artsen en hoortoestelfabrikanten dit jaar vooral aandacht voor de positie waarin mensen in de directe omgeving van iemand met een gehoorprobleem zitten.

Er wordt een appél gedaan op die slechthorende om zich te realiseren dat zijn gehoorprobleem invloed heeft op iedereen om hem heen. De keuze om niets aan uw gehoorprobleem te doen heeft dan dus directe consequenties voor diegenen om hem heen, voor hun communicatie en uiteindelijk ook voor hun relatie. Kortom, “Een hoorprobleem heb je niet alleen”.

Activiteiten De partners van de Week van het Oor (de Nationale Hoorstichting, NVVS, FENAC, FOSS, Oorakel, HoorProfs, Beter Horen, Schoonenberg Hoorcomfort, KNO-vereniging, NVAB, GAIN, UVIT) bepalen zelf welke activiteiten zij in de week zullen ondernemen. Zo zal op donderdag 14 april a.s. ’s middags in het ADRZ, locatie Goes een informatiestand ingericht worden door Auris Goes. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Plaats een reactie