De ActiFry Family: de multicooker voor het hele gezin met 50% meer inhoud

Tefal introduceert met de ActiFry Family een grotere versie van de immens populaire ActiFry, de gezondheidsbewuste multicooker die wereldwijd al ruim twee miljoen keer over de toonbank is gegaan. De ActiFry Family is de derde ActiFry op rij, en komt qua omvang aan alle wensen van een modern, maar gezondheidsbewust gezin tegemoet. Omdat de ActiFry Family groter van opzet is, kun je er 50% meer in bereiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1,5 kg aan ingrediënten in een keer bereiden, waardoor je voor vier tot zes personen een heerlijke maaltijd maakt.

Het maken van frietjes of een heerlijke roerbakschotel is met de ActiFry Family en één eetlepel gezonde olie heel eenvoudig. Koken met de ActiFry Family staat daarnaast garant voor gezond eten, het minimale gebruik van vet én het behoud van smaak, vitaminen en mineralen voor de hele familie. Alles bakt automatisch egaal en gezond gaar dankzij de combinatie van heteluchtcirculatie en de ronddraaiende pendelarm. Met de ActiFry Family bereid je de heerlijkste en gezondste gerechten, en er komen geen onaangename geurtjes in de keuken vrij. De ActiFry Family is daarnaast makkelijk schoon te maken en diverse onderdelen zijn tevens vaatwasmachinebestendig.

Internationaal gezinskookboek cadeau
Bij aanschaf van de ActiFry Family ontvang je een bijzonder receptenboek cadeau. Het boek Iedereen de keuken in! stimuleert het hele gezin om zijn kookkunsten tentoon te stellen. De zestig smaakvolle recepten in dit internationale kookboek zijn namelijk toegespitst op zowel jongeren, tieners en ouders die zich helemaal in de keuken willen uitleven.

Tefal Gezond & Lekker Club richting de 10.000 leden!
Bij aankoop van de ActiFry Family kun je ook lid worden van de Tefal Gezond & Lekker Club, waar je leuke voordelen op Tefal-producten kunt krijgen. Daarnaast zijn er op de site van de Gezond & Lekker Club meer dan 200 overheerlijke en gezonde recepten terug te vinden, die je met de ActiFry van Tefal kunt bereiden. Eenmaal lid van de Club kun je je recepten in je online receptenboek bewaren, ontvang je de nieuwste recepten per mail en krijg je ook nog eens de gratis receptenhouder toegezonden, waarvoor je maandelijks drie nieuwe recepten thuisgestuurd krijgt. De Gezond & Lekker Club stevent op de 10.000 leden af, en is daarmee een van de grotere gezondheidsbewuste kookclubs van Nederland. Voor meer informatie of om je voor de Gezond & Lekker Club op te geven: www.tefalgezondenlekker.nl.

Prijs en verkrijgbaarheid
De ActiFry Family is onder meer te verkrijgen bij BCC, Expert, Kijkshop, Makro en Media Markt. De geadviseerde winkelprijs van de ActiFry Family bedraagt € 239,95.

Plaats een reactie