Unieke actie: Olympus E-PL1 nu 30 dagen op proef

Begin februari heeft Olympus een nieuwe PEN-camera geïntroduceerd: de E-PL1. Het grote voordeel van deze camera is het ongekend grote gebruiksgemak. Olympus is van mening dat consumenten die deze camera eenmaal zelf hebben geprobeerd, direct overtuigd zullen zijn van de vele voordelen en daarom biedt het bedrijf klanten nu een werkelijk uniek aanbod. Wie tussen 1 maart en 15 juni 2010 een E-PL1 aanschaft heeft 30 dagen de tijd om de camera uitgebreid te proberen. Bevalt de camera niet, en wordt deze binnen 30 dagen na aankoop teruggestuurd, dan ontvangt de klant van Olympus het volledige aankoopbedrag retour.

Groot gebruiksgemak dankzij ‘Live Guide’
De nieuwe E-PL1 is met recht een PEN-camera voor iedereen. Dit model bevat een nieuwe, revolutionaire interface – de Live Guide – waarin alle functies en mogelijkheden worden toegelicht in gewone, begrijpelijke taal. Gebruikers hoeven dan ook geen kennis te hebben van fotografische begrippen als ‘diafragma’ of ‘witbalans’. In plaats daarvan wordt er gesproken over ‘een scherpe of wazige achtergrond’ en over ‘warme of koele kleuren’. Bovendien zijn alle aangebrachte wijzigingen direct zichtbaar op de LCD. En dat betekent dat zelfs iemand die nog nooit een camera in handen heeft gehad, op deze manier in staat is om feilloos de juiste instellingen te selecteren voor elke situatie.

Uiteraard ontbreken ook de andere, kenmerkende voordelen van de PEN-serie niet. Denk hierbij aan de diverse uitwisselbare objectieven, de HD-filmfunctie, de zes creatieve filters voor tal van originele effecten, de 100% gestabiliseerde behuizing, de accessoirepoort en de ingebouwde flitser. Al deze functies maken de nieuwe E-PL1 tot een kwalitatief uitstekende en zeer geavanceerde camera die dankzij de nieuwe interface ook nog eens heel gemakkelijk te gebruiken is.

Unieke actie: 30 dagen op proef
De voordelen van het grote gebruiksgemak van de E-PL1 worden pas echt duidelijk wanneer men de camera in handen heeft, en om de aanschaf van deze camera extra aantrekkelijk te maken, doet Olympus haar klanten een geweldig voorstel. Na aanschaf kan men de E-PL1 maar liefst 30 dagen proberen en als men na deze periode onverhoopt niet tevreden is, betaalt Olympus het volledige aankoopbedrag terug*. Olympus durft dit aanbod te doen omdat zij ervan overtuigd is dat consumenten die de E-PL1 eenmaal in handen hebben gehad, zo enthousiast zullen zijn dat ze deze camera zeker willen houden.

De actie geldt bij aanschaf van een E-PL1 bij Nederlandse fotovakzaken tussen 1 maart en 15 juni 2010. Informeer in de winkel naar de exacte voorwaarden, of kijk op olympus.nl/promoties

Plaats een reactie