Actie 12-12-12 overtreft ProjectX met positieve gedachten

Het lijkt alsof de wereld in een negatieve spiraal zit. We mopperen, klagen, miepen, zeuren en de media staat bol van de slechte nieuwsberichten.

Little present

Tijd voor verandering. Tijd voor positieve vibes. Tijd voor een lach op ons gezicht. Tijd voor leuke dingen. Tijd voor een geweldig initiatief. En die is er!

Een fantastisch initiatief van een kleine groep mensen die hun koppen bij elkaar hebben gestoken en een schitterend idee op tafel hebben gegooid om de wereld een klein beetje mooier te maken. Een simpel, klein gebaar met een groots verwacht effect.

Het idee is om op 12-12-12 om 12.12 uur een kleinigheidje, cadeautje of hebbedingetje gewoonweg aan een wildvreemde te geven. Zomaar aan iemand die je op straat tegenkomt of in de trein, in de winkel, bij jou op school, op je werk of bij jou in de straat. Het hoeft niet groot te zijn, het hoeft niet duur te zijn, al maak je een tekening of bak je een taart voor de ander. Het gaat per slot van rekening om het gebaar. Het gaat om de glimlach die je bij de ander op zijn gezicht tovert. Sharing the good vibes!

Dit jaar op 12-12-12 zal de actie voor de vierde keer plaatsvinden. Doordat er op social media enorm veel aandacht aan besteed wordt, lijkt het grootser te worden dan voorgaande jaren. Het wordt opgepikt door de media en de actie gaat inmiddels zelfs internationaal. Zo is er dit jaar ook een internationale website, http://12121212.org, om het wereldkundig te kunnen maken. Hier kunnen de ervaringen van dit jaar, net als voorgaande jaren na afloop met iedereen gedeeld worden.

ProjectX wordt glansrijk overtroffen met positieve gedachten!

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van dit bericht? Doe je mee aan de poging de wereld een beetje mooier te maken op 12-12? Deel het met je vrienden, familie, collega´s of wie dan ook en meld je aan op de pagina van het Facebook-event.

Laat iedereen ProjectX vergeten door van dit feelgoodevent een groot succes te maken!

Spread the word and make the world more beautiful!

Plaats een reactie