30.000 bezoekers voor BODY WORLDS & The Cycle of Life

De anatomietentoonstelling BODY WORLDS & the Cycle of Life van Dr. Gunther von Hagens heeft tijdens de eerste maand in Nederland een bezoekersaantal van 30.000 bereikt. De organisatie verklaart: “Natuurlijk hoopten we op een groot succes, met name vanwege het feit dat deze expositie voor het eerst in Nederland te zien is. Ook het actuele thema over gezond leven spreekt een grote groep mensen aan. Dit hoge bezoekersaantal is voor ons een bevestiging van interesse voor anatomie en gezondheid en daarnaast een motivatie om medische educatie door middel van de BODY WORLDS exposities te continueren.”

Vooral de afgelopen week was er een grote publiekstoestroom bij de expositie door de herfstvakantie in het zuiden. Ook de komende week worden nog veel bezoekers verwacht. Om de drukte te spreiden, biedt BODY WORLDS alle bezoekers die kaarten kopen voor de expositie tussen 9 uur en 11 uur een gratis audiotour aan. Deze actie geldt tot en met 31 oktober en zolang de voorraad strekt. Kaarten zijn ook online verkrijgbaar voor specifieke tijden via See Tickets.

BODY WORLDS & The Cycle of Life gaat over de levensloop van verwekking tot dood. Via 200 preparaten en plastinaten is te zien hoe een lichaam zich door de jaren heen ontwikkelt. Daarnaast is te zien wat de consequenties zijn van een (on-)gezonde levensstijl en verschillende ziektes. BODY WORLDS is de enige anatomie tentoonstelling ter wereld met een eigen donorenprogramma.

BODY WORLDS & The Cycle of Life is nog tot en met 23 januari 2011 te zien in LP II in Las Palmas, Rotterdam.

Meer informatie: www.bodyworlds.nl

Plaats een reactie