27.000 golfbanen op één horloge

Garmin breidt de golf GPS range uit met het Approach™ S3 golf horloge. Het hoge resolutie touchscreen horloge is een stijlvol, waterdicht uurwerk, handschoen vriendelijk en wordt geleverd met 27.000 golfbanen over de hele wereld zonder abonnementskosten of toeslagen.

De Approach S3 is slank genoeg om iedere dag als uurwerk te dragen en met specificaties als Green View met handmatige pin positioning, afstanden tot doglegs en afslagpunten, aan te passen afstand punten en digitale scorekaarten, wat inhoudt dat golfers nu slimmer kunnen spelen bij iedere slag. De S3 wordt verkrijgbaar in twee versies (wit met een rode rand en zwart met een grijze rand) en geeft gebruikers de mogelijkheid om te kiezen tussen een witte of zwarte achtergrond.

“Dit innovatieve touchscreen GPS horloge haalt het giswerk uit het spel en helpt je te spelen op je volle kunnen,” zegt Dennis Herremans, Product Manager Garmin Nederland B.V. “Voorgeladen met 27.000 wereldwijde golfbanen en automatische baan herkenning direct vanaf je pols, inclusief gratis updates voelt de golfer zich thuis op iedere golfbaan. Met nieuwe kenmerken, zoals het innovatieve Green View, digitale score en het handschoenvriendelijke touchscreen biedt de Approach S3 nieuwe voordelen voor golfers over de hele wereld.”

Handmatige pin positive: Met het nieuwe Green View optie kunnen golfers een echt beeld krijgen van de huidige green en de vlag kan aangepast worden naar de pin positie van de dag met een simpele aanraking van het scherm voor accurate afstanden.

Gratis voorgeladen banen: Met de Approach S3 maakt Garmin de belofte waar van het bieden van gratis golfbaneninformatie door wereldwijd 27.000 banen aan te bieden. En dit aantal neemt toe. Golfers die reizen naar een onbekend gebied hebben deze banen direct beschikbaar. Garmin biedt gratis baanupdates gedurende het jaar en verbetert de huidige informatie om de accuraatheid te verzekeren. Als de baan verandert, dan verandert de Green View ook. Het wordt automatisch aangepast naar het juiste formaat.

Vergroot de snelheid van het spel: Golfers kunnen hun snelheid vergroten met automatische afstand naar het begin, midden en achterop de green, plus precieze afstanden vanaf het afslagpunt en dogleg landingsgebieden. Spelers kunnen zelf punten aanpassen op het horloge die ze willen meten of hindernissen en obstakels bekijken die hun spel kunnen beïnvloeden.

Volg eenvoudig jouw score: De score bijhouden van de spelers gedurende de ronde is eenvoudig gemaakt op de Approach S3. Golfers kunnen hun scores direct op het apparaat bekijken of downloaden op hun computer en uitprinten. Scoreopties zijn inclusief Stoke Play en Stableford.

Helder touchscreen en lange levensduur batterij: Het hoge resolutie touchscreen is goed te lezen in het zonlicht en vertraagt het spel niet. Een volle batterij geeft tot acht uur spelplezier en tot vier weken als het als horloge gebruikt wordt. Het horloge wordt opgeladen door middel van een kleine, magnetische clip die eenvoudig aan de S3 geklikt wordt.

De nieuwe Approach S3 wordt verwacht in mei 2012 en heeft een adviesverkoopprijs van € 299.

Voor meer informatie
http://www.garmin.com/nl/approach-serie

1 gedachte over “27.000 golfbanen op één horloge”

  1. Wij hebben sinds kort de Golfhorloges van Garmin binnen wow ze zijn niet alleen ideaal voor het golfen maar ook nog erg leuk om zo te dragen.

    Must have voor iedere golfliefhebber.

    Beantwoorden

Plaats een reactie