22 september 2011: ziekenhuis Bernhoven een jaar na dato

Op 22 september 2010 werd onder een stralende zon, en in het bijzijn van ruim 300 genodigden, de eerste paal geslagen van het nieuwe ziekenhuis Bernhoven in Uden. Een jaar later is de ruwbouwklaar en wordt er hard gewerkt aan de binnenkant.

In één jaar kan er veel gebeuren. Vorig jaar werd op 22 september de eerste paal van ziekenhuis Bernhoven in Uden geslagen en nu staat er een compleet ziekenhuis. De bouw ligt goed op schema, de ruwbouw is klaar. Op 1 juli werd het hoogste punt bereikt. Op dit moment wordt er gewerkt aan het gevelmetselwerk. Van het hotfloor-gebouw, het bouwdeel met de meeste hightech voorzieningen, is het al klaar. Langzamerhand worden ook de raampartijen nu zichtbaar. Die van het consultgebouw zijn pas geplaatst.

Ook de afbouw is gestart. Er wordt intensief aan de binnenkant gewerkt. De hoofdinstallaties zijn geplaatst en ook de binnenwanden worden nu op hun plek gezet. Eind 2012 wordt het ziekenhuis opgeleverd en naar verwachting vindt de verhuizing rond het eind van het eerste kwartaal van 2013 plaats.

Plaats een reactie