1975 online: App voor handsfree internet in de auto

De telefonische informatiedienst 1975 online heeft een nieuwe app voor automobilisten gelanceerd. Met één druk op de app krijg je direct een persoonlijke zoekassistente aan de lijn. Dit geeft de gebruiker handsfree – dus veilig en snel – toegang tot het internet. De app is hiermee het alternatief voor een groot aantal andere apps.

Veilig internetten tijdens het rijden
“Met de lancering van de app is het gebruik van de dienst nog toegankelijker en veiliger geworden,” aldus directeur Martijn van Eesteren. “Afleiding door het gebruik van apparatuur in de auto is al lange tijd een discussie. Automobilisten stoppen nu eenmaal niet om hun smartphone gebruiken. Zelfs niet als ze iets willen zoeken op internet. Veiligheid op de weg was voor ons één van de redenen om de 1975 online app te introduceren.”

Snel antwoord op al je vragen tijdens één gesprek
Bij 1975 online krijg je direct – zonder keuzemenu’s – een medewerker aan de lijn die alle gewenste informatie verstrekt met behulp van internet. Met de persoonlijke zoekassistente van 1975 online kun je dus handsfree surfen op internet. Bovendien kun je meerdere vragen per gesprek stellen. De medewerkers van 1975 online zijn getraind om snel en effectief te zoeken op internet en mee te denken met de klant.

Steeds meer mensen bellen 1975 online
1975 online is nu ruim een jaar in de lucht, en heeft inmiddels een grote groep vaste klanten. Gebleken is dat de meeste vragen gaan over telefoonnummers, openingstijden en extra verkeersinformatie. De gesprekken gaan ook vaak over de actualiteit. Iemand vraagt bijvoorbeeld naar een restaurant in Soest en wil ook een nieuwsupdate van de Olympische Spelen. Een dergelijk gesprek wordt doorgaans in 50 seconden afgehandeld.

App is gratis, je betaalt alleen de belkosten
De gratis app is beschikbaar voor Apple, Android, Windows Mobile en Blackberry. Hij is in de diverse stores of via www.1975online.nl/app te downloaden. Belkosten voor de dienst zijn 80 cent per minuut. Deze app is in een white lable-constructie ook beschikbaar voor bedrijven.

Plaats een reactie