1000e baby in 2011 geboren in het IJsselland Ziekenhuis!

Op vrijdagochtend 29 juli om 0.43 uur werd baby nummer 1000 van 2011 in het IJsselland Ziekenhuis geboren! Het meisje heet Mila en haar ouders, de heer en mevrouw Velraeds, en broertje Damian uit Capelle aan den IJssel zijn erg blij met haar komst. Dhr. F.W. van Alphen, voorzitter van de medische staf, overhandigde namens het IJsselland Ziekenhuis een knuffelbeer en bloemen aan de trotse ouders op de kraamafdeling van het ziekenhuis.

V.l.n.r.: arts-assistent R. Boers, familie Velraeds, verpleegkundige E. Slooters en gynaecoloog W.F. Lam.

Zorg voor moeder en kind is een van de vier prioriteiten van het IJsselland Ziekenhuis. Vele activiteiten en initiatieven worden op dit gebied ontplooid, zoals de informatieavonden over borstvoeding in Het IJsselland Ziekenhuis in Capelle a/d IJssel en op de buitenpolikliniek in Rotterdam Neselande. Voor zwangere vrouwen die in het IJsselland gaan of willen bevallen, wordt twee maal per jaar een open dag georganiseerd. De eerstvolgende open dag vindt plaats op zaterdag 8 oktober a.s.

De kraam- en kinderafdeling van het IJsselland Ziekenhuis zijn door WHO/Unicef gecertificeerd als “Baby Friendly Hospital”. In 2010 is het certificaat voor de derde keer met drie jaar verlengd.

1 gedachte over “1000e baby in 2011 geboren in het IJsselland Ziekenhuis!”

  1. dat filmje van ms vint ik best wel inderesant die vrouw zegt ook blijf wie je bent dan komt het altijd goed en wat voor keuz je ook heb en wat voor klachten je ook krijgt en al je zel ook ben komt er een op losing en zij heeft ms en hoe zer er nu ook over na demk vint ik beste wel goed als ik ms zal krijgen zal echt wel mij leven in elkaar stoden en dan zal ik er niet z ver na denken als haar en da vint ik beste vwl biesonder mijn owen buuvrouw heeft dat ook dus..

    Beantwoorden

Plaats een reactie