100 manieren om te ontspannen

Genoeg slapen, gezond eten, veel bewegen: de typische adviezen om te ontspannen ken je vast wel. In theorie… Maar hoe pak je dat nu concreet aan, die hele relaxtoestand?

Er zijn zoveel eenvoudige manieren om te ontspannen. Het hoeft niet altijd veel geld te kosten of ver weg te zijn. Met het boek Relax! van Sarah Devos kan je op elk moment van de dag de knop voor de chill-modus omzetten dankzij honderd simpele trucjes:

  • Korte ontspanningsoefeningen voor in de file, thuis of op je werk
  • Fascinerende weetjes en eenvoudige tips om relaxed door het leven te gaan. Ken jij Het Meest Ontspannende Liedje Ooit? En weet jij van welk voedsel je zen wordt?
  • Voor de hand liggende middelen, die je toch keer op keer vergeet. Denk aan een warm bad, lachen of tijd maken voor een bezoekje aan je (groot)ouders. Belangrijk, maar oh zo vaak vergeten!

De honderdste tip uit het Relax! geven we je alvast cadeau: ‘Maak het jezelf niet te moeilijk’. Een goede manier om daarmee te starten? Dit boek – met 100 relaxatietips op een dienblaadje – ontspannen uitlezen.

Neem vast een ontspannen voorproefje: Relax! (PDF)

Auteur
Sarah Devos is van vele markten thuis. Ze werkt onder andere als freelance redacteur en scenarioschrijver. Tussendoor vult ze al vijf jaar haar blog met allerlei creatieve tips en gevat commentaar. Van haar hand verscheen eerder het boek Life hacks.

Koop bij bol.com

Relax, Sarah Devos

Plaats een reactie