Vijf steden genomineerd voor Meest Gastvrije Stad 2011

0
619

In het onderzoek naar de Meest Gastvrije Stad 2011 wordt de top 5 in willekeurige volgorde bepaald door Breda, Utrecht, ‘s-Hertogenbosch, Maastricht en Nijmegen. Utrecht heeft dit jaar voor het eerst een plaats in de kopgroep weten te bemachtigen.

De afgelopen maanden is het jaarlijkse consumentenonderzoek voor de derde keer uitgevoerd door Van Spronsen & Partners horeca-advies in samenwerking met VVV Nederland. Welke stad de allerhoogste waardering van haar bezoekers heeft gekregen en zich Meest Gastvrije Stad 2011 mag noemen wordt op woensdag 12 oktober 2011 bekendgemaakt in de winnende stad van 2010, ‘s-Hertogenbosch.

Consument aan het woord
Bezoekers aan de 21 grootste steden van Nederland is de afgelopen maanden gevraagd om de mate van gastvrijheid te beoordelen op maar liefst 27 verschillende aspecten in de categorieën ‘Vriendelijkheid & Veiligheid’, ‘Bereikbaarheid & Informatie’, ‘Stad & Architectuur’ en ‘Horeca & Vrije tijd’. In totaal zijn ruim 8000 bezoekers ondervraagd, 381enquetes per stad om een objectieve meting te krijgen.

DELEN
Vorig artikelNader inzicht in emotieregulering bij schizofrenie
Volgend artikelNieuwe operatietechniek bij patiënten met eierstokkanker
Avatar
VVV staat voor het bevorderen van toerisme, recreatie en vrijetijdsbesteding. Dit gebeurt door toeristen, recreanten en bewoners als een goede gastheer van dienst te zijn. VV Nederland ontwikkelt 'VVV' tot een toonaangevend merk op het gebied van recreatie, toerisme en vrije tijd in Nederland. VVV Nederland ondersteunt en coördineert een landelijk netwerk van professionele VVV organisaties en exploiteert een uitgekiend assortiment cadeaubonnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER