Mindfulness verrijkt je seksleven

0
1100

Nu de lente weer in het vooruitzicht ligt gaat het bij iedereen weer een beetje kriebelen. Intimiteit, liefde en seks hangen weer in de lucht. Maar dat seks ook een spirituele ervaring kan zijn, daar staan maar weinig mensen bij stil, zeker als de lentezon weer gaat schijnen.

Mindful sex, Claudia BlakeIn het boek Mindful sex neemt Claudia Blake je mee op een zoektocht naar intimiteit en echte liefde. De eenvoudige principes van mindfulness zijn perfect toe te passen op je seksleven. De sensuele illustraties maken Mindful sex tot een prachtig, stijlvol werk. Niemand hoeft zich te schamen om dit in de boekenkast te zetten!

Door het toelaten van mindfulness in bed, kun je genieten van ieder moment, ben je vrij van zorgen over wat je wel of niet moet doen en heb je geen last van remmingen. Als je seks benadert vanuit vertrouwen, begrip, tederheid en intimiteit zul je merken dat seks niet alleen fijn is, maar ook een spirituele ervaring kan zijn!

Claudia Blake heeft onder pseudoniem twee romans geschreven en een aantal boeken over populaire cultuur. Zij is masseur en heeft als focus mindfulness.

Boekgegevens
Titel: Mindful Sex, Geniet van ieder moment
Auteur: Claudia Blake
ISBN: 9789021553832
Pagina’s: 160
Prijs: € 17,95

DELEN
Vorig artikelBijna 2.000 honderdplussers
Volgend artikelMineraal- en bronwaters bij top milieuvriendelijke producten
Kosmos Uitgevers is een toonaangevende uitgeverij in de markt van informatieve publieksuitgaven. De uitgeverij – gevestigd te Utrecht – is in 1992 ontstaan uit de fusie van Uitgeverij Kosmos en Uitgeverij Zomer & Keuning. Als Kosmos Uitgevers maken wij deel uit van NDC|VBK, dé uitgevers. Kosmos Uitgevers neemt een sterke positie in op de markt voor informatieve publieksuitgaven en richt zich met de imprints Kosmos Uitgevers, Inmerc, Servire en SpecialBite op het uitgeven van Nederlandstalige non-fictie. De basis ligt in het uitgeven van boeken met een relevante, vaak praktische inhoud, content die van blijvende waarde is voor onze lezers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER