Het boek, Mijn 6:1 vastendieetboek, is een handleiding om van je vastenstrategie een echt succesverhaal te maken. Van mindset tot recept en van gewichtsverlies tot gezondheidswinst; geen enkel aspect blijft onderbelicht.

Vasten

Na de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk heeft het 5:2 dieet ook de Lage Landen in no time veroverd. De charmes van deze strategie voor gewichtsverlies? Eenvoud, gedoseerde inspanning en zichtbaar resultaat!

Toch lopen veel enthousiaste 5:2 ‘ers tegen grote hindernissen aan. Wat doe je met symptomen als hoofdpijn, misselijkheid en honger op je vastendagen? Wat doe je als gewichtsverlies uitblijft? Hoe ondersteun je je lichaam optimaal?

vasten

Doe-het-zelf

Ook bij de doe-het-zelf aanpak van het vastendieet is goed advies van groot belang. Anders gooi je ten onrechte de handdoek in de ring. Bovendien is de 6:1 variant een uitgelezen strategie om gewichtsverlies te behouden én duurzame gezondheidswinst te boeken.

Boekproeverij van Mijn 6:1 vastendieetboek

Auteurs

Johan Van Eeckhout is licentiaat in de wijsbegeerte, mindfulnesstrainer en bewegingscoach. Zijn jarenlange ervaring bij het begeleiden van langere vastenkuren maakt hem tot een uitgelezen gids voor beginnende én ervaren ‘vasters’.

Lies Barzeele is gezondheidscoach, massagetherapeute, heeft een pedagogische achtergrond en is mede-initiatiefnemer van het 6:1 project. Ze is net als Johan Van Eeckhout ervaringsdeskundige als het op vasten aankomt.

Lies en Johan bundelen hun kennis en vaardigheden in een uniek aanbod: het Mijn 6:1 vasten dieetboek, het 6:1 vastenkuurprogramma en de opleiding tot 6:1 consulent. Kijk voor meer informatie op hun website www.zeseen.be.

Boekgegevens

– Titel: Mijn 6:1 vastendieetboek
– Auteurs: Johan Van Eeckhout en Lies Barzeele
– ISBN: 9789402601749
– Prijs: € 19,95
– Aantal pagina’s: 160
– Verschijnt in maart/april 2017

Koop bij bol.com

Mijn 6-1 vastendieetboek

DELEN
Vorig artikelCampagne tegen patenten op groente
Volgend artikelEen koortslip ligt weer op de loer
Avatar
Aerial Media Company is een breed mediabedrijf dat in maart 2014 startte en zich sterk profileert binnen de diverse genres maar met name non fictie. Van boek, e-book, tot aan digitale toepassingen voor content en aanverwante producten. Na een start met Nederlandstalige boeken, lanceerde de uitgeverij in het begin van 2015 diverse Engelstalige publicaties onder eigen naam, die ondertussen wereldwijd verkocht worden. Via onze eigen verkooporganisaties in Groot Brittannië en de Verenigde Staten zijn onze boeken wereldwijd verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER