Knoop in je Zakdoek: Kunstenaars in nieuwe 10-delige tv-serie

  0
  427

  Knoop in je Zakdoek van de NTR is het programma over en met verstandelijk gehandicapten. Vanaf zondag 24 oktober is op Nederland 2 een nieuwe, bijzondere reeks te zien waarin telkens een verstandelijk gehandicapte kunstenaar een idool of evenknie ontmoet.

  Corry Mol schildert menselijk naakt en vooral voluptueuze vrouwen. Ter inspiratie en om haar techniek te verbeteren gaat ze op bezoek bij Marte Röling. Hein Dingemans, die veel succes heeft in binnen- en buitenland, wordt geïnspireerd door natuurvolkeren. Met Henk Schiffmacher ontwerpt hij een tattoo.

  In een andere aflevering is te zien hoe tekenares Patricia Fens haar grote idool Ans Markus ontmoet. Alle werken uit de serie zullen in de slotaflevering worden samengebracht in een bijzondere expositie.

  De serie, gepresenteerd door Marit van Bohemen en Dolores Leeuwin, start op zondag 24 oktober om 16.30 uur bij de NTR op Nederland 2, met een aflevering waarin Arend Jan Talstra een ontmoeting heeft met Jaap Paasman. Beide kunstenaars maken beelden en worden daarbij geïnspireerd door dieren.

  De NTR is de publieke omroep voor informatie, educatie en cultuur, voortgekomen uit NPS, Teleac en RVU.

  Meer informatie: Knoop in je Zakdoek

  DELEN
  Vorig artikelToezichtcampagne op nieuwe toetreders in zorg
  Volgend artikelLinker en rechter hersenhelft bepalen plaats op andere manier
  NTR
  De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. De NTR is ontstaan uit een fusie van NPS, Teleac en RVU. De NTR is een omroep zonder leden en is daardoor onafhankelijk en ongebonden. In onze missie staat dat we inspirerende programma's willen maken, die een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema's en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR 'speciaal voor iedereen'.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER