Is herstel mogelijk van Borderline persoonlijkheidsstoornis?

0
687

Waarom doen mensen met een Borderline persoonlijkheidsstoornis wat ze doen? Is herstel mogelijk? Op de voorlichtingsavond vertelt iemand uit eigen ervaring over haar herstelproces, over wat wel helpt en wat niet.

Maandag 21 maart 2011 geeft Mediant een voorlichtingsavond over Borderline. De avond wordt gehouden in het Helmertheater op locatie Helmerzijde, Broekheurnering 1050 te Enschede, aanvang 19.30 uur.

Aanmelding kan telefonisch of per mail bij het Centrum Preventie van Mediant. Telefoon:074 256 32 40 of E-mail preventie@mediant.nl. Informatie over het volledige programma is te vinden op www.mediant.nl

DELEN
Vorig artikelBijwerkingen van biotechnologisch geproduceerde geneesmiddelen
Volgend artikelPrognose van bottumoren bij honden en mensen
Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER