Inspectie heft bevel tandarts Schneiderat in Hippolytushoef op

0
567

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft het bevel aan tandarts Schneiderat in Hippolytushoef opgeheven. Tijdens een inspectiebezoek op 3 januari 2012. heeft de inspectie geconstateerd dat de praktijk voldoet aan de randvoorwaarden van verantwoorde zorg.

De inspectie verleent de praktijk met ingang van 4 januari 2012 toestemming om patiënten te behandelen. Hiermee is het bevel dat op 31 oktober 2011 was ingesteld opgeheven.

De inspectie de komende periode de praktijk onaangekondigd bezoeken om na te gaan of de ingezette verbeteringen vastgehouden worden.

DELEN
Vorig artikelEvenementen Top 100 Nederland
Volgend artikelEssent test nieuwe soorten biomassa
De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) bevordert de volksgezondheid door effectieve handhaving van de kwaliteit van zorg, preventie en medische producten. De inspectie adviseert de bewindspersonen en maakt ten opzichte van de zorgaanbieders gebruik van advies, stimulans, drang en dwang als bijdrage aan verantwoorde zorg. De inspectie onderzoekt en oordeelt onpartijdig, deskundig, zorgvuldig en onafhankelijk van politieke kleur of heersend zorgstelsel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER