In aflevering 3: Esther heeft een burn-out

  0
  678

  We leven een leven van onvoltooide of nooit gevoerde gesprekken. Juist bij familieleden die je heel dierbaar zijn, dichtbij je staan en die je denkt heel goed te kennen, is het vaak moeilijk bepaalde onderwerpen aan te snijden. Je wilt de ander geen verdriet doen, denkt het antwoord al te weten, het juiste moment om de vraag voor te leggen was nooit daar of je bent bang voor het antwoord.

  In de serie ‘In de familie’ worden deze lastige vragen wel gesteld.

  Frans Bromet
  In het tweede seizoen van ‘In de familie’ filmt Programmamaker Frans Bromet moedige mensen met herkenbare familieverhalen.Het resultaat is een vervolg op deze succesvolle serie vol bijzondere en toch heel gewone ontmoetingen, over opvoeding, ruimte geven en ruimte krijgen, teleurstellingen en onvoorwaardelijke liefde.

  In Aflevering 3 van ‘In de familie’ op 21 september 2010 om 21.20 uur op Nederland 2 o.a. het verhaal van: Esther en Mirjam

  Esther (42) heeft een burn-out. Ze maakt zich zorgen om haar hoogzwangere zusje Mirjam (39). Ze vraagt zich af hoe ze de zorg voor haar kinderen gaat combineren met haar baan zonder ook een burn-out te krijgen. Beide zussen worstelen met de vraag: waar draait ’t werkelijk om in het leven?

  Meer informatie: www.ntr.nl/indefamilie

  DELEN
  Vorig artikelVieze keukens worden eerder gesloten
  Volgend artikelBlaasontsteking blijft goed te behandelen met antibiotica
  NTR
  De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. De NTR is ontstaan uit een fusie van NPS, Teleac en RVU. De NTR is een omroep zonder leden en is daardoor onafhankelijk en ongebonden. In onze missie staat dat we inspirerende programma's willen maken, die een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema's en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR 'speciaal voor iedereen'.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER