Kwaken alle eenden? Waarom blijven trekvogels niet gewoon in Afrika? Zijn de snavels van vogels aangepast aan hun dieet? Stephen Moss geeft antwoord op alle vragen die je over vogels kunt bedenken.

Boek, Hebben vogels knieën?, Stephen Moss

Hebben vogels knieën?

In dit deskundige, maar ook speelse en uitnodigende boek vind je maar liefst 500 feiten en weetjes over vogels. De vragen in dit boek zijn zeer gevarieerd waardoor het interessant is voor zowel de beginner als voor de ervaren vogelfanaat.

Kijk alvast even in het boek: inkijkexemplaar

Auteur

Stephen Moss is ornitholoog, schrijver van vogelboeken en producer van natuurprogramma’s voor BBC. In 2016 verscheen bij Kosmos zijn boek Planeet Aarde II, met een voorwoord van Sir David Attenborough.

Boek, Hebben vogels knieën?, Stephen Moss

Boekgegevens

Titel: Hebben vogels knieën?
Auteur: Stephen Moss
ISBN: 9789021564692
Prijs: €18,99
Verschijningsdatum: 14 februari 2017
Uitgeverij: Kosmos Uitgevers

Koop bij bol.com

Boek, Hebben vogels knieën?, Stephen Moss

DELEN
Vorig artikelFysiotherapie voorkomt longaanvallen bij COPD
Volgend artikelPijn na dagchirurgie valt vaak tegen
Avatar
Kosmos Uitgevers is een toonaangevende uitgeverij in de markt van informatieve publieksuitgaven. De uitgeverij – gevestigd te Utrecht – is in 1992 ontstaan uit de fusie van Uitgeverij Kosmos en Uitgeverij Zomer & Keuning. Als Kosmos Uitgevers maken wij deel uit van NDC|VBK, dé uitgevers. Kosmos Uitgevers neemt een sterke positie in op de markt voor informatieve publieksuitgaven en richt zich met de imprints Kosmos Uitgevers, Inmerc, Servire en SpecialBite op het uitgeven van Nederlandstalige non-fictie. De basis ligt in het uitgeven van boeken met een relevante, vaak praktische inhoud, content die van blijvende waarde is voor onze lezers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER