Dat roken kanker kan veroorzaken weet iedereen. Maar dat een derde van alle kankergevallen rechtstreeks is terug te leiden naar een verkeerd en overvloedig eetpatroon, is veel minder bekend.

Eten tegen kanker

In Eten tegen kanker beschrijven dr. Richard Béliveau en dr. Denis Gingras op vernieuwende wijze de oorzaken van kanker én het tegengif. Hun motto: verander je eetpatroon en de kans dat je zonder ziektes oud wordt, neemt aanmerkelijk toe.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds meer op welke manier onze eetgewoonten van invloed kunnen zijn op het ontstaan en tegengaan van kanker. ‘Zomaar’ gezond leven is niet voldoende. Heel gericht bepaalde producten wel of niet consumeren helpt wel.

Kleine bosvruchten hebben bijvoorbeeld sterk kankerwerende eigenschappen, net als knoflook, soja, groene thee, pure chocola en vette vis.

Eten tegen kanker, Richard Béliveau, Denis Gingras

Boek

Eten tegen kanker is een everseller die al meer dan 20.000 keer over de toonbank ging. Het boek is nu volledig herzien en bevat heel veel nieuwe inzichten en wetenschappelijke feiten over kanker en voeding. Praktisch, informatief en toegankelijk.

Auteurs

Dr. Richard Béliveau is expert op het gebied van kankeronderzoek en voeding. Dr. Denis Gingras is wetenschappelijk onderzoeker en gespecialiseerd in oncologie.

Boekinformatie

– Titel: Eten tegen kanker
– Auteurs: dr. Richard Béliveau en dr. Denis Gingras
– Prijs: €24,99
– ISBN: 9789021561486

Koop bij bol.com

DELEN
Vorig artikel3 goede vragen voor iedere patient
Volgend artikelGroenteman met Ster 2016
Kosmos Uitgevers is een toonaangevende uitgeverij in de markt van informatieve publieksuitgaven. De uitgeverij – gevestigd te Utrecht – is in 1992 ontstaan uit de fusie van Uitgeverij Kosmos en Uitgeverij Zomer & Keuning. Als Kosmos Uitgevers maken wij deel uit van NDC|VBK, dé uitgevers. Kosmos Uitgevers neemt een sterke positie in op de markt voor informatieve publieksuitgaven en richt zich met de imprints Kosmos Uitgevers, Inmerc, Servire en SpecialBite op het uitgeven van Nederlandstalige non-fictie. De basis ligt in het uitgeven van boeken met een relevante, vaak praktische inhoud, content die van blijvende waarde is voor onze lezers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER