André Kuipers geeft college in het theater

0
1107
André Kuipers Theatercollege

André Kuipers gaat in 2015 negentien theatercolleges geven door het hele land. Dit is een unieke gelegenheid voor jong en oud om te leren over het heelal.

Ruimtereis
Als Europees recordhouder van de langste ruimtereis is André Kuipers als geen ander in staat om uit eigen ervaring te vertellen hoe het is om in het heelal te leven en te werken. In begrijpelijke taal legt hij uit hoe het is om astronaut te worden en te zijn.

Ruimtestation ISSInternationaal ruimtestation ISS

Aan de hand van video’s en foto’s beleeft het publiek tot in detail de missie van André Kuipers naar het International Space Station. Daarbij leert het publiek dat de aarde zelf in feite ook een ‘ruimteschip’ is met beperkte voorraden.

Alle speeldata en deelnemende theaters zijn te vinden op www.andrekuipers.com.

Try-out
De eerste try-out was op zondag 9 november 2014 in een uitverkocht theater Castellum te Alphen aan den Rijn. De enthousiaste reacties van het (jonge) publiek waren voor André een extra bevestiging om daadwerkelijk met de theatercolleges op tournee te gaan.

Kaarten exclusief verkrijgbaar via www.andrekuipers.com en de Nationale Theaterkassa 0900 9203 (45cpm) www.ntk.nl.

DELEN
Vorig artikelAdjiedj Bakas publiceert Trends 2015
Volgend artikelOuders kunnen eigen kind overwaarderen
Avatar
Senf Theaterpartners is gespecialiseerd in tourneeplanning van theaterproducties. Als impresariaat zijn wij er trots op meer dan 50 producenten, gezelschappen en artiesten te representeren die samen staan voor een uitgebreid en divers aanbod. Musical, toneel, muziektheater, cabaret, kleinkunst, dans, variété, ballet, kindertheater – het is een rijk geschakeerd boeket, even gevarieerd als het theaterpubliek dat wij bedienen. Met onze eigen producties voegen we daar nog wat extra bloemen aan toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER